• România, Jud.Neamț, Platforma Industrială Săvinești, Str. Gheorghe Caranfil 10A

Promix Technologies este unul dintre cei mai buni producatori de utilaje tehnologice, cu o experienta de peste 15 ani in proiectarea si productia statiilor de betoane fixe sau mobile. Portofoliul nostru include productia de fabrici de pavele, cantare auto si retehnologizari statii de asfalt.

Statiile de beton PROMIX reprezinta principala noastra preocupare. Aceste statii de beton au fost gandite de proiectantii nostri avand in vedere doua obiective: fiabilitatea tehnica a proiectului si posibilitatea personalizarii/modificarii statiei de beton astfel incat aceasta sa intruneasca cerintele proiectului dumneavoastra.

Fiecare statie de beton inglobeaza atat feedbackul obtinut de la clientii nostri anteriori cat si dorinta noastra de a dezvolta o solutie tehnica care sa fie in acord cu natura si deci sa respecte standardul de mediu ISO 14001. Prin urmare putem spune ca in momentul in care comandati orice solutie tehnica obtineti garantat cea mai buna statie de beton intrucat fiabilitatea acesteia a fost testata si imbunatatita in timp.

Statiile de betoane produse inglobeaza cele mai noi tehnologii existente fiind construite cu componente premium de la renumiti
producatori internationali ca : WAM Italia, Zemic Olanda, SICOMA Italia, CM Italia, Scutti Italia, Omron, iar partea de automatizare fiind echipata de firma ProSoft Electronic, cu service si support 24 / 24 in mai mult de 20 de tari .

Zincarea termică oferă cea mai bună protecţie anticorozivă . Durata de viaţă a stratului protector de zinc este în medie de 15 – 20 de ani, Toate suprafeţele ce vin în contact cu aerul sunt acoperite uniform.

Utilajul este executat integral in fabrica noastra, situata pe platforma industriala din Savinesti jud. Neamt.

Asiguram toata game de servicii si piese pentru intretinere si reparatii, atat pe perioada garantiei cat si post-garantie.